You are here: Home Eventy / Lukostreľba pre firmy a verejnosť

Eventy / Lukostreľba pre firmy a verejnosť

V atraktívnom prostredí uzatvoreného areálu našej lukostrelnice ponúkame zážitkový program plný netradičných športových aktivít.

Kto si môže objednať event?

Firmy – ponúkame vám možnosť zaujímavým spôsobom sprestriť váš teambuilding, zoceliť kolektív, vyskúšať si lukostreľbu a získať nové zručnosti. Program môžete absolvovať na našej lukostrelnici alebo vo vami zvolených priestoroch. Vhodnosť priestorov s vami vopred prekonzultujeme.

Skupiny malé i väčšie do 15 účastníkov, rodiny s deťmi, kolektívy priateľov – obohaťte svoj športový program netradičnými disciplínami, príďte si spoločne k nám zastrieľať, darujte svojim deťom, priateľom či známym zážitkový kurz lukostreľby.

Tábory, Centrá voľného času a školy – môžete pre svojich účastníkov pripraviť spolu s nami atraktívnejšie strávený voľný čas plný zábavy a športu.

Program eventu

Pod vedením skúsených certifikovaných trénerov a súťažne strieľajúcich lukostrelcov pre vás pripravíme zážitkový program z viacerých aktivít. Podrobný popis aktivít nájdete v menu vľavo. Klub vlastní všetko potrebné na uvedené aktivity, na program odporúčame športové oblečenie a obutie.

            Program je možné absolvovať aj v nepriaznivom počasí v exteriéri, keďže lukostrelnica disponuje drevenými prístreškami spod ktorých je možné strieľať. V prípade menších skupín do 10 účastníkov si môžete podľa ročného obdobia či aktuálneho počasia zvoliť možnosť strieľať v exteriéri alebo interiéri.

Termín

Termín si vyberiete dopredu telefonicky alebo mailom podľa aktuálnej obsadenosti strelnice.

Cena

Cena bude dohodnutá vopred a bude závisieť od počtu účastníkov aktivity a vybraných aktivít eventu.